top of page
_63A9669-Edit copy small.jpg
WWF.jpg
Earth-Hour-logo-3.webp

Earth Hour: Mindful Yoga i mørket med stearinlys

Bli med på gratis yogatime for deg og kloden! 

Velkommen til Mindful Yoga under Earth Hour Online - live på Instagram eller Facebook.

 

Har du lyst til å gjøre noe fint og rogivende under Earth Hour i år?

Da er et av WWF arrangementene du kan delta gratis på, en rolig yogatime med Maria, åpent for alle!

(for my international student, this event is in collaboration with WWF Norway so it will be in Norwegian)

Bli med!

HVOR & NÅR:

Timen vil streames live under Earth Hour kl.20.30-21.30, den 26 Mars, fra Maria sin Instagram side og Facebook side samtidig, så du kan velge hvilken plattform som passer best for deg, klikk på knappene under for å bli med.

Hvis du vil bli med på å skru av lyset i fellesskap kan du logge på litt i forkant, Maria vil være pålogget fra 10min før timen begynner.

_edited.jpg

Earth Hour

Lørdag 26. mars

kl. 20.30-21.30

Rolig Mindful Yoga, 
åpent for alle!

Hva du kan forvente

Vi vil starte timen med myke og avspennende Mindfulle bevegelser i takt med pusten, tilpasset alle nivå. Designet for å roe nervesystemet, strekke ut og få kontakt med kroppen for å klare å gi slipp på spenninger vi kanskje bærer med oss uten å vite det. Vi vil avslutte timen med deilig avspenning i restorative posisjoner, så ha puter og teppe tilgjengelig for en ekstra nærende avslutning. La oss senke farten, trykke på pause og fylle på energilagrene våre!

 

Den siste tiden har vært og er krevende for mange, mye har skjedd og skjer rundt om i verden, og det er naturlig å føle seg overveldet og sliten av det hele. Vi trenger alle å gi oss selv rom for å fylle på egne lagre - slik at vi kan navigere fremover med mer energi til å være der for oss selv, andre og kloden vår. Kloden trenger også en pause, og politikerne trenger å høre at vi fortsatt bryr oss om klimagassutslippene. La oss samles for å markere dette med den symbolske pausen Earth Hour er.

 

Som både Mindfulesslærer og Yogalærer med mer enn 15års erfaring, vil Maria guide deg og dine igjennom en utforskende og rogivende reise innover, slik at vi kan få ny energi, motivasjon og føle på fellesskapet.

HVA DU TRENGER:

En yogamatte, eller et teppe på gulvet. Vi skal ikke gjøre avanserte stående stillinger, så om du ikke har yogamatte går det helt fint.

 

Forbered deg med stearinlys, puter og teppe i forkant av timen slik at du fremdeles kan se litt når Earth Hour starter. Pass på å ha stearinlysene langt nok unna puter, tepper og matte for egen sikkerhet.

Velkommen!

8Q7A1339_edited.jpg

La oss holde kontakten!

Hvis du ikke allerede er på min epost-liste, bli med! Så vil du få eksklusive tilbud og rabatter, samt informasjon om kurs og eventer. Epostene er på engelsk.

Thanks for submitting!

bottom of page